Зъбен душ Oclean W1 Oral Irrigator

174,00 лв. 159,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Зъбният душ Oclean W1 е устройство, което може да се използва за пълно почистване на зъбите. Когато се използва правилно, то служи за отстраняване на всички частици храна, попаднали между зъбите. Той работи, като използва водно налягане от 40 - 90 PSI, за да премахне бактериите, плаката и всякакви други нежелани отстъци между зъбите. Може да замени функцията на конецът за зъби във всички скрити зони около зъбите. Това устройство е идеално за почистване около брекети, зъбни мостове и коронки. Можете да се чувствате свежи и чисти, след като редовно използвате този инструмент.

Пет проблема с устната кухина, при които трябва да се използва зъбният душ:

Зъбите не са подредени правилно:
Хората със зъби, които не подредени, имат затруднения при миенето на зъбите. Неправилно подравнени зъби лесно ще скрият остатъците от храна.

Хора с брекети
Някои хора може да се наложи да носят зъбни устройства, като брекети или други аксесоари за подобряване на външния вид на зъбите. Тези устройства обаче могат да причинят отрицателно въздействие върху зъбите. Когато се използват прекомерно, гладката повърхност на зъбите ще започне да става неравна. Неравностите по зъбите може да увеличи трудността на процедурата за миене на зъбите. В тези зони ще се натрупат остатъци от храна. Зъбният душ може да се използва като най-доброто средство за почистване на тези скрити зони на повърхността на зъбите.

Пациенти със зъбни импланти
Зъбният имплант е една от най-често срещаните процедури, които могат да се използват за подобряване на цялостния външен вид на зъбите. Някои импланти обаче могат да бъдат податливи на възпаление на венците. Хората, носещи зъбни импланти, трябва да се грижат за зъбите и венците около тези зъбни импланти. Те могат да използват зъбен промиващ апарат или зъбен душ за почистване на тъкани около тези импланти. Когато този инструмент се използва редовно, той може да се използва за предотвратяване на проблеми с възпалението около имплантанта.

Пародонтални пациенти
Добрата процедура за хигиена на устната кухина е доказано ефективна в подкрепа на успеха на лечението на пародонтални проблеми. Всички пациенти с пародонтоза трябва да обмислят използването на комбинация от измиване на зъбите и четкане за пълно почистване на зъбите. Добро устройство за промиване може да се използва за намаляване на кървенето на венците около зъбите им. Той може да бъде идеален инструмент за почистване по време на процедурата за пародонтална поддръжка.

Възрастни хора
Възрастните хора обикновено имат много сериозни проблеми със здравето на устната кухина, например загуба на зъби, заболявания на пародонта и др. Те могат да носят протези. Всяка част от тези протези може да натрупа остатъци от храна. Когато възникне тази ситуация, това ще доведе до кариес. Ето защо възрастните хора трябва да обмислят използването на зъбен душ като допълнителен инструмент за тях.

Иновативна аеробна техника на промиване
Това е една от най-важните функции в това устройство. То притежава иновативна аеродинамична технология, която ще включва много кислород. Той ще добави повече кислород в сравнение с обичайната процедура за промиване с чиста вода. Ще се радвате на свеж дъх, след като използвате този инструмент всеки ден.

Приложение с персонализирани настройки и 9 нива на интензивност
Можете да свържете този зъбен душ с Вашия смартфон, като използвате технологията Bluetooth 4.0. Тя Ви позволява да персонализирате всички настройки в този инструмент. Можете да настроите нивата на интензивност с професионална настройка лесно от Вашия смартфон. Oclean W1 се предлага с 3 нива на сила. Някои други нива на интензивност могат да се регулират в приложението Oclean.

Гъвкава дюза
Този зъбен душ се предлага с ъглова радианна дюза с ъгъл 45 градуса. Тя е специално проектирана да концентрира обема на водата.

Дълготрайна батерия
Това е друга популярна полза, която можете да получите от зъбния душ Oclean W1. Когато батерията е напълно заредена, тя ще издържи до 30 дни. За Вас ще бъде много лесно да зареждате батерията на това устройство у дома или при пътуване. Неговата 3-часова магнитна система за бързо зареждане позволява да заредите този инструмент изключително бързо.

Зъбният душ Oclean W1 може да бъде идеалното устройство за вас, когато искате да почистите и измиете бързо зъбите си. Можете да го използвате с любимата си вода за уста за стерилизация на зъбите и намаляване на възпалението в устата. Редовното използване на този зъбен душ ще направи дъха ви свеж. Неговият аеродинамичен дизайн позволява да се насладите на силната му почистваща сила и удобното изплакване.

Съдържание на опаковката:
Зъбен душ
две дюзи
калъф
магнитен кабел за зареждане

Марка: Oclean
Модел: W1
Материал: ABS
Капацитет на резервоара за вода: 30 мл
Капацитет на батерията (mAh): 1200mAh
Зареждане: USB порт / 5V1A
Време за зареждане: 2 часа
Режим на почистване: стандартен, нежен, масажен
Честота на изпомпване на вода: приблизително 3 пъти / 2 s (стандартен режим); приблизително 2 пъти / s (мек режим) Bluetooth: BT4.2 и по-нови, поддържа автоматично почистване на системата Oclean APP
Живот на батерията: 15 дни (работното време се изчислява въз основа на режима по подразбиране, 2 минути всеки път, два пъти на ден)
Тегло на продукта: 0,153 кг
Тегло на опаковката: 0,553 кг
Размер на продукта (ДхШхВ): 4,13 x 3,39 x 23,90 cm
Размер на опаковката (ДхШхВ): 14,50 x 6,00 x 24,50 cm

Характеристики
Доставка
5-7 работни дни