Електрическа четка за зъби Oclean X Pro Smart Sonic Лилава

168,00 лв. 135,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Изпитайте ново преживяване с Oclean X Pro
Интелигентната звукова електрическа четка за зъби Oclean X Pro е иновативна четка с цветен сензорен екран. Можете да изберете най-подходящата схема за четкане от мобилното приложение Oclean. Автоматичната четка за зъби Oclean X Pro е безопасна за чувствителни или разхлабени зъби, изкуствени коронки и протези, благодарение на изкуствения интелект и режим на защита на зъбите. Предлага се с база 2 в 1, можете да я залепите на стената или да я използвате като основа за зареждане.

0,96 TFT цветен сензорен екран
Малък и мощен двигател от ново поколение с до 42 000 оборота в минута
Изкуствен интелект за намаляване на честотата и технология за защита на зъбите
Вграден жироскоп за откриване на сляпа зона, никога не пропускайте неизмито място

Проследете резултатите от почистването чрез смарт алгоритъм

Интегрираните сензори събират ключови данни за вашите навици на четкане (анализиране на движението на четката, ъгъл, натиск и време) и генерират незабавни отчети.
Oclean алгоритъмът ще анализира данните и ще Ви предостави подробен отчет за почистването с общ резултат от 0 до 100 точки. Ще знаете областите, които можете да подобрите, да проследите напредъка си и да развиете по-добри навици за почистване.

Отлично проектирани глави на четките с 3D дизайн на влакната

Всяка четка е проектирана така, че да осигури повече повърхност за по-дълбоко почистване. Тя ще пасне идеално на формата на зъбите Ви и ще влезе в процепите между зъбите.
По-висока степен на закръгленост на нишката за нежно почистване. Всяка нишка е закръглена или полукръгла, осигурявайки по-нежно почистване.

Голяма издръжливост на батерията, за да не се притеснявате

До 40 дни супер дълъг живот на батерията, което е около 2,7 пъти повече издръжливостта на другите водещи електрически четки за зъби
Само 2 часа за пълно зареждане на батерията. И не се появява с течение на времето черна плесен, защото четката може да се зарежда със залепеното на стената зарядно.

Регулируема с 32 нива интензитет на силата, настройте желания комфорт
Ниво 32 на почистване не е задължително, вибрациите и люлеенето на четката за зъби варират в зависимост от различните нива. Чрез фините настройки изберете най-удобното за Вас ниво.
6-осен жироскоп, вграден в четката за зъби, събира данни за почистването в реално време до 1500 пъти в минута и следи и леките промени в положението на четката. Проверете резултатите от почистването през сензорния дисплей или през мобилното приложение.
Ново поколение по-мощен електрически двигател ефективно премахва петна и налепи.

5 режима на работа: Clean, Massage, Polish, White и Gentle

Clean: за ежедневна употреба. Обикновено се използва сила на почистване между 19 и 32.
Massage: за масажиране на венците. Обикновено се използва сила на почистване между 1 и 32.
Whitening mode: за премахване на повърхностни петна само за 2 мин. Обикновено се използва сила на почистване между 19 и 32.
Polish: за нежно почистване на зъбите и венците. Настройте White и сила на почистване между 1 и 18.
Gentle: е много нежен режим за чувствителни зъби и венци. Настройте Clean и сила на почистване между 1 и 18.

0.96 инча TFT цветен дисплей с тъч

Първата четка в света с иновативен 0.96 инчов екран за лесна и интуитивна работа. Може да започне деня с „Добро утро“, показва датата и часа, прогнозата за времето, специални празници като рождени дни и т.н. Всеки път, когато четката се свърже с мобилното приложение, получава данни за прогнозата на времето за 7 дни. Предупреждава, когато има малък заряд в батерията.

2 в 1 зарядно

Когато зарядното е поставено на стената, четката се закрепва към него чрез магнит. Когато зарядното е на повърхност, четката се поставя върху него. С иновативния дизайн 2 в 1 спестявате място за съхранение и лесно да се поддържа чисто. Супер дълъг живот на батерията. Средно време за работа до 30 дни. (1-во ниво на сила до 40 дни, 32-ро ниво на сила до 20 дни)

Опаковката съдържа:

1 бр. умна четка за зъби
1 бр. зарядно
1 бр. USB кабел

Размери на четката: (L x W x H): 24.35 x 24.35 x 2.44 cm
Размери на опаковката: (L x W x H): 30.40 x 7.20 x 5.30 cm

009266969

Характеристики
Доставка
5-7 работни дни