Xiaomi Пречиствател за въздух Mi Air Purifier Pro

486,00 лв. 389,00 лв.
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Mi Air Purifier Pro е кулминация на целия метод за пречистване, който Xiaomi направи в един лесен за употреба продукт. Това ще направи дома ви по-уютен и здрав, тъй като разполага с високо прецизен лазер за откриване на най-малките замърсители.

Mi Air Purifier Pro е оборудван с усъвършенствана система, която сменя въздуха във вашата стая 8 пъти в час! Това означава, че въздухът се вкарва през пречиствателя на всеки 7,5 минути. Mi Air Purifier Pro разполага с 360 градусова система за всмукване на въздух. Той абсорбира нездравословни отпадъци като прах или частици PM2.5 преработва ги и от него излиза само чист въздух. Този пречиствател на въздух си върши работата толкова добре, че не бихте искали да излезете от стаята си.

Пречиствателя работи много тихо, така че може да се използва през нощта, без да нарушава съня ви. А тайната за това се крие в подобрената конструкция на филтъра. Аксиалният вентилатор и въздухопроводът са комбинирани, което спомогна не само за намаляване на шума, но и за създаване на по-плавен и по-силен въздушен поток.

Въздухът, който дишате, влияе на вашето здраве, така че покупката на устройство за пречистване на въздуха с усъвършенствана система за филтриране е задължително. Mi Air Purifier Pro използва триетапен процес на филтриране, тъй като ефективното елиминиране на микробите не може да бъде направено в един етап. Това устройство е в състояние да намали всички опасни за здравето частици като косми, цветен прашец и много по-сериозни алергени като PM2.5 или формалдехиди.

Първият етап на филтриране включва улавяне на големи частици като човешка коса и прах. Скарата е изработена от наситен полиестер, като по този начин е жилава, адаптирана към киселини и маслоотблъскваща. След няколко месеца употреба филъра все още ще бъде ефективен за улавяне на проблемни замърсители.

Филтърът, направен от TOREY, действа през п втория етап на филтриране. Той позволява да се неутрализират замърсители с размер по-малък от микрона, като PM2.5, които са основен проблем. Той има малка устойчивост на вятър, което води до практически без шум и по този начин го прави идеален за нощна работа.

Вероятно имате едно или две места, където се чувствате най-комфортно и щастливо, като вашата стая, офиса, кафенето, което винаги посещавате в четвъртък, художествената галерия и т.н. Те могат да освободят ума Ви от притеснения, които чакат зад стените им, но могат ли да ви гарантира безопасност вътре в тях, когато става въпрос за качеството на въздуха? Накрая има пречиствател, който покрива по-голяма площ и е подходящ за всяко от любимите Ви места. В сравнение с предишно поколение той се отличава с превъзходно пречистване, което може да се приложи в помещения с площ 60 кв.м.

Mi Air Purifier Pro е оборудван с OLED дисплей, който ви предоставя най-актуалната информация за концентрацията на вредни замърсители във въздуха, нивото на влажност, температурата и настройките за Wi-Fi връзка. Пречиствателят поддържа и нощен режим, когато дисплеят се затъмнява през нощта, за да не пречи на съня.

Цветният индикатор, който изглежда като цветен пръстен около краищата на дисплея, ще покаже действителното качество на въздуха и ще бъде червен, ако качеството е лошо, оранжев - ако е достатъчно добър и зелен, ако въздухът отново е отличен. Mi Air Purifier Pro също има автоматичен режим, който засича замърсяването на въздуха във вашата стая и коригира настройките си, за да повиши ефективността му.

1. PM2.5 <75 µg / куб.м - качеството на въздуха е отлично, зелен цвят
2. 75 <PM2.5 <150 µg / куб.м - качеството на въздуха е добро, оранжев цвят
3. PM2.5> 150 µg / куб.м - качеството на въздуха е лошо, червен цвят

Mi Air Purifier Pro е в крак с ритъма на вашия живот. Той е в състояние да разпознава околната среда и да направи яркостта на дисплея по-ниска вечер и през нощта. Дори когато се стъмни, дисплеят ще бъде лесен за четене.

За последните 10 години технологиите за пречистване на въздуха се развиха много. Ако се върнем към 2000-та година, пречиствателите бяка скъпа технология, шумни и едва за 20 квадратни метра стаи. Днес пречиствателите на въздуха са по-леки, тихи и по-добри. Mi Air Purifier Pro е чудесен пречиствател на въздух не само защото има мощни филтри или дизайн на 360 градусов въздушен поток, но и защото има супер чувствителен лазер, който може да види всяка молекула около него по-голяма от 0,3 микрона и успешно да я улови.

Приложението MiHome позволява да имате пълен контрол върху Mi Air Purifier Pro, независимо къде се намирате. Има много необходими функции, което прави устройството по-удобно и лесно за използване. Когато сте в офиса, вижте как се променя качеството на въздуха във Вашата къща през целия ден и може да планирате времето за автоматично включване, така че когато се върнете у дома, да ви посрещне чист и приятен въздух.

1. Филтрация: 500 куб. м / час
2. Нова система за филтриране на въздуха
3. Приложима площ 35кв.м - 60кв.м
4. OLED дисплей
5. Интелигентен контрол с мобилно приложени
6. Високо прецизен лазерен сензор

Тип : Пречиствател на въздух
Модел : Mi Air Purifier Pro
Височина (mm) : 735
Ширина (mm) : 260
Дълбочина (mm) : 260
Тегло (кг.) : 9.7
CADR(Clean air delivery rate) : 500m3/h
Дисплей : OLED display
WiFi : Да
Bluetooth : Да
Сензори : Лазерен сензор за частици, температура и влажност
Захранване : 220-240v
Мощност : 66W
Автоматичен режим : да
Нощен режим : да
Потребителски режим : да
Регулиране скоростта на вентилатора : да
Сензор за осветеност : да
Защита от деца : да
Качество на въздуха : да
Цвят : Бял
Съдържание на опаковката : Mi Air Purifier Pro x1 : Захранващ кабел x1 : Упътване : Филтър x1
Гаранция: 24 месеца 009266969

Характеристики
Доставка
5-7 работни дни
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!